Last news in Fakti

10 Февруари, 2022 23:30 989 0

В Дортмунд вече мислят за живота след Холанд, като работят за трансфера на 20-годишен германски национал

  • ерлинг холанд-
  • борусия дортмунд-
  • ред бул залцбург-
  • карим адейеми

„Жълто-черните“ не възнамеряват да останат без класически голаджия

В Дортмунд вече мислят за живота след Холанд, като работят за трансфера на 20-годишен германски национал - 1
Снимка: БГНЕС

Борусия Дортмунд стартира работа по привличането на 20-годишния германски национал Карим Адейеми, твърди спортният журналист Фабрицио Романо.

Младокът се превърна в истински хит в Австрия, където носи екипа на Ред Бул Залцбург. От началото на сезона той се е отчел с 18 гола и 4 асистенции, а в края на годината попадна в плановете на Ханзи Флик в състава на „Бундестима“.

Адейеми в момента е оценяван на €35 млн. от Transfermarkt, но, ако „жълто-черните“ не действат бързо, съвсем скоро може да се конкурират за подписа му с други европейски грандове и така цената му да се умножи.

Ако все пак се стигне до подобен трансфер, това ще е ясен знак, че Ерлинг Холанд играе последните си мачове за клуба и през лятото ще станем свидетели на една от дългоочакваните сензации.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА