Last news in Fakti

12 Февруари, 2022 10:30 4 559 5

Личен проблем може да раздели Кристияно Роналдо с Манчестър Юнайтед

  • кристияно роналдо-
  • манчестър юнайтед

Португалецът преглежда своите опции за лятото

Личен проблем може да раздели Кристияно Роналдо с Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Личен проблем може да раздели Кристияно Роналдо с Манчестър Юнайтед през идното лято, твърди британският таблоид The Sun.

Според близки до португалеца хора, той е започнал да усеща бремето на времето върху плещите си, след като преди няколко дни навърши 37 години.

Кристияно винаги се е славел като футболист, които е отдал целият си живот на спорта и трудно човек би могъл да си представи, че няма да му достига физическа подготовка, но реалността е такава, че годините започват да тежат на един професионален футболист рано или късно.

5-кратният носител на „Златната топка“ видимо започна да губи от скоростта и енергията си, откакто се завърна на „Олд Трафорд“, а през изминалите седмици изгледа е поизгубил и головия си нюх, защото не се е разписвал от 30 декември насам.

Кристияно Роналдо има още година и половина от контракта си с „червените дяволи“, но няма да е особена изненада, ако през лятото го видим да напуска. Особено, ако отборът му остане извън Шампионската лига, където винаги се е таила най-голямата му амбиция.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голям глупак излезна

    1 22 Отговор
    Много се надцени.Можеше да намали заплата и да си остане в Ювентус .Щеше да си поиграем още 2 години там темпото не е високо може титла и купа да спели а той се посли за най великия .И в Ювентус издишаше ,но темпото в Италия му позволяваше а в Англия не.Голям глупак излезна

    Коментиран от #2, #3

  • 2 джокер

    19 1 Отговор

    До коментар #1 от "Голям глупак излезна":

    ТИ ОЧЕВИДНО НЯМАШ ГРАМ ПОНЯТИЕ ОТ ФУТБОЛ,А РАЗСЪЖДАВАШ КАТО ТИПИЧЕН БАЙ ГАНЬО КОЕ БИ БИЛО ПО ИЗГОДНО. ГРАБВАЙ МОСКАЛИТЕ И БЕГАЙ С 200 НА СЕЛО.
  • 3 Пако

    19 1 Отговор

    До коментар #1 от "Голям глупак излезна":

    Абе момче не виждаш ли че Юве са пълна трагедия след тръгването на Роналдо който им беше голмайстора. Сега се пънат да влезнат поне в четворката,а футбола им трагичен.

    Коментиран от #5

  • 4 Texas

    16 0 Отговор
    има МСЛ в Сащ,има Катар и ОАЕ,,с неговия имидж само да носи фланелката по терена,кинтите ще падат като листопад през есента.
  • 5 Юве са зле

    4 8 Отговор

    До коментар #3 от "Пако":

    А Ман Ю по добре ли са ?