Last news in Fakti

12 Февруари, 2022 15:00 1 162 0

Евгения Раданова с идея за нова тренировъчна пързалка

  • евгения раданова-
  • хокей на лед-
  • шортрек-
  • фигурно пързаляне

Олимпийската вицешампионка иска да развива шортрек, хокей и фигурно пързаляне

Евгения Раданова с идея за нова тренировъчна пързалка - 1
Снимка: Circle Media

Олимпийската вицешампионка и носителка на три олимпийски медала в шортрека Евгения Раданова има идея за ново тренировъчно спортно съоръжение с три ледени полета – за шортрек, хокей и фигурно пързаляне. Раданова разказва това в петия епизод на предаването „Начален сигнал”, който ще се излъчи утре (неделя, 13 февруари) от 10:00 часа по B1B Box и TV1.

Раданова допълни, че се надява на среща с министъра на спорта Радослав Василев, за да му представи идеята си за новото спортно съоръжение.

Пред Йоана Гочева Раданова разказва в „Начален сигнал” за това как се е променил шортрекът от нейно време насам, но също така предполага, че и днес би могла да вземе медал в състезание на най-високо ниво, тъй като има много точен поглед върху случващото се на леда и може да реагира най-правилно.

Отказала съм много предложения да работя в чужбина, тъй като исках да опитам първо в България. Знаех, че ще е трудно, но не съм си представяла, че ще е толкова трудно“, разказва Раданова.

Гледайте Евгения Раданова в „Начален сигнал” утре от 10:00 часа по B1B Box и TV1.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА