Last news in Fakti

14 Февруари, 2022 00:15 2 826 2

„Каталунското дерби“ отново се игра до гол за Барселона

  • еспаньол-
  • барселона

Главният съдия даде 6 минути добавено време, които дори увеличи на 7

„Каталунското дерби“ отново се игра до гол за Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Еспаньол и Барселона си спретнаха едно от класическите дербита помежду си, макар в края домакините да имаха своите основания да негодуват от главния съдия Ернандез заради продължението, което нареди.

Той добави цели 6 минути към мача без видимо да има основание за повече от 3-4, че дори направи минутите 7, благодарение на свадата, която си спретнаха Меламед и Пике в края на мача. Двамата бяха изгонени в 92', защото нападателят на домакините блъсна противника си, след което бе даден авантаж. Миг по-късно Пике удари през ухото 20-годишния талант, за да предизвика още по-бурна реакция от него. В първия момент Ернандез санкционира поведението на Меламед, но изглежда му бе подсказано, че централният бранител е не по-малко виновен.

Преди това Педри даде преднина на гостите още във 2', но малко преди почивката за първата част Дардер изравни.

Ново попадение на Гави бе отменено в 56', когато ВАР трябваше да се намеси и то много уместно. Франки де Йонг се опита да не играе с топката, когато бе в положение на засада, но тя го удари от докосването на Педри и на практика се заложи пред Гави, който стреля точно. Радостта му обаче изтрая само около минута.

Родриго Де Томас донесе обрат за Еспаньол в 64' след страхотна асистенция на Дардер.

Първата победа от 2009 г. за домакините в „Каталунското дерби“ чукаше на вратата, когато Люк де Йонг влезе от резервната скамейка и се извиси в наказателното поле, за да демонстрирай най-доброто си качество - играта с глава.

Барса така се изравни по точки с Атлетико Мадрид, но все пак се добра до топ 4, докато Еспаньол вече е в серия от 6 поредни мача без успех.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жорко

    18 4 Отговор
    Съдията,най-добрият играч на Барселона!
  • 2 съдийска помощ

    10 2 Отговор
    Тия все така бият със съдийска помощ