Last news in Fakti

14 Февруари, 2022 23:30 1 763 3

Гари Невил е бесен, че играчите на Манчестър Юнайтед са измислили обиден прякор на един от треньорите

  • манчестър юнайтед-
  • ралф рангник-
  • гари невил-
  • тед ласо-
  • крис армас

Легендата на „червените дяволи“ не намира нищо смешно в сравненията с Тед Ласо

Гари Невил е бесен, че играчите на Манчестър Юнайтед са измислили обиден прякор на един от треньорите - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед бавно, но сигурно се превръща в онзи посредствен отбор, който бе преди пристигането на Алекс Фъргюсън преди 40 години, независимо от факта, че клубът продължава да привлича привидно класни фигури. Абсолютна липса на класа обаче е лепването на обидни прякори на хора от треньорския екип на временния мениджър Ралф Рангник. Това е и мнението на Гари Невил, който коментира историята пред Sky Sports.

Намирам го за крайно неуважително и изобщо не ми се струва смешно. Да наричат дясната ръка на Ралф Рангник Тед Ласо изобщо не е забавно. Напротив! Неуважително е, даже го намирам за отвратително“, каза легендата на „червените дяволи“, визирайки слуховете, че в съблекалнята това е прякорът на Крис Армас.

В същото време Юнайтед ниже един след друг слабите резултати, въпреки амбициите от началото на сезона, че ще се бори за титлата заедно с Манчестър Сити, Ливърпул и Челси. Реалността обаче към днешна дата е такава, че клубът е аутсайдер в борбата за топ 4.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ъъъ

    2 0 Отговор
    А кой е Тед Ласо?

    Коментиран от #2

  • 2 4455

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ъъъ":

    Крис Армас.

    Коментиран от #3

  • 3 04455

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "4455":

    какво обидно има в Тед Ласо?