Last news in Fakti

14 Февруари, 2022 23:45 896 2

Моуриньо планира чистка в Рома след поредицата от неубедителни резултати

  • жозе моуриньо-
  • рома

„Специалния“ изглежда осъзнава, че не само съдиите са виновни за пропадането на клуба му

Моуриньо планира чистка в Рома след поредицата от неубедителни резултати - 1
Снимка: БГНЕС

Жозе Моуриньо не се наслаждава особено на първия си престой в Рома, тъй като е видимо, че отборът му няма да успее да се пребори за място в топ 4 този сезон, каквито бяха заявките в началото на кампанията. Затова на „ботуша“ вече се тиражира слух, че „Специалния“ готви мащабна чистка в редиците си за лятото.

Сред нарочените за продажба са Верету, Ибанес, Мхитарян, Виня и Дзаниоло, като единствената изненада изглежда е крилото на италианския национален отбор.

Жозе планира да внесе повече опит и характер в редиците си, като слуховете още са, че той ще стартира офанзива за Гранит Джака от Арсенал и Филип Костич от Айнтрахт Франкфурт.

Припомняме, че през изминалия уикенд „римските вълци“ едва стигнаха до точката срещу Сасуоло, след като допуснаха обрат, а след това технологията на гол-линията трябваше да се намеси, за да потвърди изравнителното попадение за 2:2.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.