Last news in Fakti

16 Февруари, 2022 18:30 729 0

Юлиан Нагелсман: Отдавна не сме имали възможност да играем пред 30 000 души

  • юлиан нагелсман-
  • байерн мюнхен-
  • ред бул залцбург-
  • шампионска лига

Наставникът на Байерн е въодушевен от очакваните пълни трибуни за гостуването в Залцбург

Юлиан Нагелсман: Отдавна не сме имали възможност да играем пред 30 000 души - 1
Снимка: БГНЕС

Байерн Мюнхен гостува на Ред Бул Залцбург в 1/8-финален мач от Шампионската лига, а информацията от лагера на домакините е, че всичките 30 000 седалки са отдавна разпродадени, така че очакваме да видим пълни трибуни. Това въодушеви дори старши-треньора на „баварците“ Юлиан Нагелсман, тъй като в Германия все още са в сила тежки ограничения на подобни масови събития с оглед поредната вълна от COVID-19 из Европа.

Навлизаме във вълнуваща част от сезона. Искаме да надградим върху играта си от груповата фаза. Ще играем пред 30 000 запалянковци, което не ни се е случвало от известно време. Ще бъде великолепна вечер от Шампионската лига“, каза Нагелсман по време на пресконференцията преди двубоя.

Вице-капитанът му Томас Мюлер пък акцентира върху факта, че насреща ще има отбор, който никога преди не е участвал във фазата на елиминациите, но едно подобно класиране никога не е плод на случайност, защото се изисква постоянство в серия от мачове.

Байерн влиза в мача след шокиращото поражение с 4:2 от Бохум през уикенда, докато Залцбург се наслаждава на серия от три поредни победи в шампионата и Купата на страната.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА