Last news in Fakti

16 Февруари, 2022 20:00 903 1

Отстраниха съдия от UFC по подозрения, че е бил пиян на 271-вото издание на турнира

  • ufc-
  • роксана модафени-
  • робърт александър-
  • кейси о'нийл-
  • андрей арловски-
  • джаред вандера

Той шокира с решенията си в два от мачовете на гала вечерта

Отстраниха съдия от UFC по подозрения, че е бил пиян на 271-вото издание на турнира - 1
Снимка: Shutterstock

Бойните спортове продължават да страдат от липсата на достатъчно професионализъм у съдиите, но, докато едни демонстрират обикновена липса на фокус, други злоупотребяват с чашката. Това се смята, че е и причината Робърт Александър да бъде отстранен от длъжност след последните си прояви на UFC 271, научихме от Boec.bg.

Съдията получи наряд за две от ключовите срещи в картата, като и в двата случая решенията му за крайното точкуване противоречаха коренно на оценките на неговите колеги.

Първо той реши, че Кейси О'Нийл не е доминирала изцяло над Роксана Модафери, въпреки че всички се убедиха в противоположното. Другите трима съдии коригираха мнението му и далеч по-логично присъдиха успеха на О'Нийл.

След това Александър стори същото в мача на Андрей Арловски срещу Джаред Вандера. Беларусинът стори всичко необходимо, за да преодолее противника си, но рефера сякаш гледаше друг мач, независимо от факта, че бе само на метър от събитията и то в самия октагон.

Дейна Уайт веднага е издал заповед Робърт Александър да бъде отстранен за неопределено време, докато тече проверката дали е пил алкохол по време на изпълнението на служебните си задължения.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Залагам на печелившо

    1 0 Отговор
    А за черно тото да сте чували??