Last news in Fakti

17 Февруари, 2022 18:45 1 958 2

Симоне Индзаги: Не бяхме срещали толкова силен отбор като Ливърпул

  • симоне индзаги-
  • интер-
  • ливърпул-
  • шампионска лига

Наставникът на Интер е останал удивен от качеството в играта на англичаните

Симоне Индзаги: Не бяхме срещали толкова силен отбор като Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Интер инкасира поражение с 0:2 от Ливърпул в 1/8-финалния сблъсък между двата тима в Шампионската лига, а това накара наставникът на италианците Симоне Индзаги да признае, че никога преди не е имал възможност да играе срещу толкова добър отбор.

Съжалявам, че не успяхме да се възползваме от периода си на надмощие, докато Ливърпул се възползва от първата ни загуба на концентрация. Заслужавахме повече, но представянето ни е предвестник на доброто бъдеще. Според мен, Ливърпул е един от двата най-добри отбора в Европа в момента. Това определени беше най-силният съперник, срещу когото сме се изправяли този сезон“, каза Индзаги по време на пресконференцията след мача.

Мърсисайдци“ отбелязаха от единствените два точни удара в целия мач, което до известна степен бе и плод на доза късмет. Мъдростта обаче гласи, че „късметът винаги идва със смелите“. „Нерадзурите“ обаче бяха доста притеснени и във всички ключови моменти точността им изневери.

Реваншът на „Анфийлд“ е след 3 седмици, когато задачата за италианския гранд ще бъде много трудна, но не и непосилна, откакто правилото за гол на чужд терен официално отпадна.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Онзи

    0 0 Отговор
    Абе маус ти от луната ли падаш ?
  • 2 МАЛКА пенсИЯ

    0 0 Отговор
    ПЪРВОТО,ПОЛУВРЕМЕ,СЕ ЯВАШЕ.