Last news in Fakti

11 Март, 2022 00:15 1 432 1

Осемголов трилър в Нидерландия обра овациите на неутралните фенове на футбола

  • псв айндховен-
  • копенхаген-
  • лига на конференциите

ПСВ и Копенхаген си заслужиха аплодисментите след срещата

Осемголов трилър в Нидерландия обра овациите на неутралните фенове на футбола - 1
Снимка: БГНЕС

Европейските клубни турнири без съмнение предлагат някои от най-интригуващите мачове в света, а дербито между ПСВ Айндховен и Копенхаген се превърна в истинска наслада за очите, като завършиха 4:4 в първия си мач от 1/8-финалите в Лигата на конференциите.

Йоханесон, Биел (2) и Лерагер се разписаха за гостите от Дания, а Гакпо (2), Доан и Захави върнаха услугата за домакините от Нидерландия.

През първата част „лъвовете“ се прибраха с аванс от 1:3 и на практика нищо не вещаеше подобна драма в срещата на „Филипс Стейдиъм“.

Още на полувремето обаче треньорът Рогер Шмид пусна в игра двама от авторите на обрата, за да може мачът да се превърне в модерна класика.

Гакпо дори имаше шанс да стреля от дузпа при 2:3, но това бе един от малкото шансове, в които кълбото не навести една от двете мрежи.

Очакванията сега върху реванша са толкова високи, че мнозина вече нямаме търпение за второто действие от тази бродуейска постановка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.