Last news in Fakti

11 Март, 2022 17:30 2 025 1

Антонио Конте обясни защо е избрал Тотнъм пред Манчестър Юнайтед

  • антонио конте-
  • тотнъм-
  • манчестър юнайтед

Италианецът дълго време бе считан за водещ кандидат за поста на „Олд Трафорд“

Антонио Конте обясни защо е избрал Тотнъм пред Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: Shutterstock

Манчестър Юнайтед продължава да страда от липсата на свежи работещи идеи от треньорските фигури, а това върна отново темата с проваления опит за привличане на Антонио Конте. Италианецът дори за пръв път проговори за случая, за да хвърли малко светлина.

Мисля, че, когато Манчестър Юнайтед реши да уволни Солскяер, аз вече бях подписал с Тотнъм. Но честно казано, концентриран съм върху работата си в Тотнъм и не съм се интересувал повече по темата. Доволен съм, защото имам възможност да работя в модерен клуб с фантастичен стадион, отлична тренировъчна база и целеустременост за постигането на високи цели с конкурентен отбор за бъдещето“, каза бившият мениджър на италианския Интер пред Manchester Evening News.

Междувременно Тотнъм и Манчестър Юнайтед се оказаха преки конкуренти за място в топ 4, като на този етап и двата клуба са крайно неубедителни и отстъпиха инициативата на Арсенал. Уест Хям също е някъде там и не бива да бъде подценяван.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.