Last news in Fakti

15 Март, 2022 23:00 3 096 5

Фитнес инструкторка показва най-добрите упражнения за дами със силиконов бюст (ВИДЕО)

  • силиконов бюст-
  • фитнес-
  • лорен симпсън

Оказва се, че не е мит предизвикателството на силикона в спортния салон

Фитнес инструкторка показва най-добрите упражнения за дами със силиконов бюст (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Силиконовият бюст отдавна вече не е привилегия на порнозвездите и застаряващите MILF-ки, но с популяризирането на имплантите идват и предизвикателствата за масовия потребител. Оказва се, че сред най-големите от тях (предизвикателства!) са упражненията във фитнеса. Именно затова инструкторката Лорен Симпсън демонстрира някои от най-добрите упражнения за синхронизиране с уголемените дамски атрибути.

Американката дава пример с две от най-популярните упражнения изобщо - дъмбели от лежанка и набирания.

По традиция упражнението за гърди се прави с широко разтворени встрани ръце, за да може да се натовари максимално добре гръдният мускул. Но в случай, че имате силиконов бюст, със сигурност сте усетили, че има нещо нередно. Лорен съветва в такива случаи да увеличите височината на наклона на лежанката и да съберете лакти по-близо до тялото. Да, това би съсредоточило усилията повече в горната част на гърдите и немалка част от раменете, но основният фокус си остава на място.

При набиранията най-често хората използват широк захват и това е добре. Но имплантите, ако са майсторски поставени, започват да се движат симетрично с движението на ръцете, което обаче би попречило на чистотата на изпълнението, а оттам и риска от контузия. Г-ца Симпсън препоръчва да захватът да бъде тесен. Това осезаемо ще намали разтягането на силиконите и ще съсредоточи натоварването във вътрешната част от гръбните мускули, както в бицепсите, но отново първоначалната цел ще се съхрани.

Най-важното все пак остава да внимавате за остри болки, защото те са най-ясният знак за травма.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тотьо

    3 1 Отговор
    Да бе знаем ги викаха им нещо от турски род.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    ЕСТЕСТВЕНИТЕ гърди на ДАМИТЕ са си най добри
  • 4 Гост

    1 0 Отговор
    Чета блоу джоб и тъпея , но като сложих очилата..друго пише ? Уффф ...слепотаааа...?
  • 5 Кибика

    0 0 Отговор
    Аз във фитнеса ходя само да гледам ей такива натопорчили балконите