Last news in Fakti

17 Март, 2022 12:10 1 769 4

Мъж нахлу на терена на мача Арсенал - Ливърпул и се опита да се завърже за гредата

  • арсенал-
  • ливърпул-
  • висша лига-
  • футбол

Оказа се, че това е активист на кампанията “Just Stop Oil”, която се бори за спирането на процеса на добив на изкопаеми горива на територията на Великобритания

Мъж нахлу на терена на мача Арсенал - Ливърпул и се опита да се завърже за гредата  - 1

Млад мъж успя да нахлуе на терена по време на двубоя между Арсенал и Ливърпул в сряда вечер и дори направи опит да се завърже за гредата на едната врата. Това се случи през второто полувреме на срещата на “Емиратс”.

Оказа се, че това е активист на кампанията “Just Stop Oil”, която се бори за спирането на процеса на добив на изкопаеми горива на територията на Великобритания.

Мъж нахлу на терена на мача Арсенал - Ливърпул и се опита да се завърже за гредата

Въпросният мъж се казва Кай и е на 20 години, като носеше специална фланелка, подкрепяща кампанията му. Той изтича до едната врата и там направи опит да се задържи възможно най-много, но бързо беше отведен от стюардите.

Телевизионните камери обаче не отразиха любопитния момент, защото такава е практиката в подобни случаи с цел да не се насърчават и други хора да влизат на игрището.

Мъж нахлу на терена на мача Арсенал - Ливърпул и се опита да се завърже за гредата


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НКВД V

    0 0 Отговор
    По същият начин Нацистите от полка Азов връзваха Укродезертьорите но със смъкнати гащи.Колко бързо навлиза модата на запад.
    V
  • 2 хулио

    2 0 Отговор
    "мъж"
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Тома

    0 0 Отговор
    .Веднага са му свалили шортите.Дали после не са го