22 Март, 2022 10:12 990 5

Легенда призова за глоби в ЦСКА и защити треньорите

  • цска-
  • ботев пловдив-
  • аспарух никодимов-
  • футбол-
  • стойчо младенов

Повечето футболисти нямат класата за отбор като ЦСКА

Легенда призова за глоби в ЦСКА и защити треньорите - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов е категоричен пред "Мач Телеграф", че голямата вина за загубата от Ботев Пд с 0:2 носят футболистите, а не Стойчо Младенов. Според него треньорска смяна няма да подобри ситуацията, но играчите трябва да бъдат глобени.

"ЦСКА направи много слаб мач срещу Ботев Пловдив. притеснява ме не толкова загубата, колкото играта на отбора. Проблемът не е в треньорите, а във футболистите. Затова трябва да им се наложат глоби за представянето в Коматево. За мен повечето нямат класата за отбор като ЦСКА. От състава срещу Ботев, само един или двама стават за този клуб.

Трябва да ти тупти сърцето за ЦСКА и да имаш морал. За какво се взимат толкова много чужденци, не разбирам. Това е причината и да нямаме добър национален отбор. ЦСКА допусна много грешки. При гола след корнера топката летя 30-40 метра, а играч на съперника беше оставен сам в наказателното поле. Трябва да се инвестират средства в школите, за да се изграждат качествени играчи. И в базите. Ще е далеч по-евтино от това да даваш пари за чужденци и заплати", обясни Никодимов.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Глоби

    4 0 Отговор
    Каква добра идея Сираков трябваше да накаже с 800 000 лева Хубчев и за още толкова Насиру и да приключим със тяхната сага :). То с глоби ако ставаше, блаженни са вярващите.
  • 2 очаквано

    6 0 Отговор
    Тройчо Голямата Комисионна се бил провалил? Че това не е новина. Този номер той го прилага за пореден път (жокер повече от 2 пъти са).
    А това, че една комисионна защитава друга кмисионна е още по-малка изненада.
  • 3 емо 73 канар

    6 0 Отговор
    Никодимов, как да ти тупти сърцето за цска като вътре в отбора имаше двама българи и то от школата на Литекс.

    Коментиран от #5

  • 4 от Димитър

    2 0 Отговор
    Глобите не са решение.Толкова си могат.Посредствеността не може да се глоби.
  • 5 Къде ги

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "емо 73 канар":

    Къде ги 2ма? Само Турицов беше титуляр от Литекс. Другите чужденци.