22 Март, 2022 13:33 3 093 6

Сериозни проблеми може да има Манчестър Сити заради Путин

  • манчестър сити-
  • футбол-
  • висша лига-
  • мансур бин зайед ал нахаян-
  • сирия-
  • башар асад

Британското правителство погна собственика на клуба шейх Мансур бин Зайед Ал Нахаян заради среща с президента на Сирия Башар Асад миналата седмица

Сериозни проблеми може да има Манчестър Сити заради Путин - 1
Снимка: БГНЕС

Сериозни проблеми може да има футболният шампион на Англия Манчестър Сити заради войната в Украйна.

Британското правителство погна собственика на клуба шейх Мансур бин Зайед Ал Нахаян заради среща с президента на Сирия Башар Асад миналата седмица.

Последният е известен като съюзник на руския президент Владимир Путин, което накара хора от британското правителство да обвинят шейх Мансур, че не помага на мира по света.

"В Сирия имаше продължително варварско клане, съвместно режисирано от Асад. Сега Путин води същата агресивна война срещу Украйна. И има хора, които искат да се срещат с тях“, ядоса се английски депутат.

От опозиционната Лейбъристка партия пък директно поискаха Манчестър Сити да има нов собственик, определяйки настоящия като "недостоен" да притежава английски клуб.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 В.В.П.

    26 2 Отговор
    Жалка Бритска скупщина..По жалка от Украйна .Мансур ,ще се среща с който си иска..Той е свободен човек Мразя англичаните и гадния джендърски език,безродов..
  • 3 зависта

    12 0 Отговор
    днес говорих с един казак дано не са ми засекли
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Дядо Добри

    3 0 Отговор
    Тези явно не виждат, как сами режат клона, на който междувпрочем седи и Европейския съюз. И като ви спре петрола от Русия и от арабите, на няколко хиляди те тесли ли ще разчитате? Май забравиха, как преди месеци се хвърлиха в ужас от липсата на шофьори на камиони. Сега се карат до там, шофьори да имат, ама нафта за камионите не!
    За едно обаче са абсолютно прави. Сценариите за Сирия и Украйна са едни и същи. Написани са, от вещата ръка на ЦРУ! Само дето, обстрелването на болници, училища, заводи и изтребването на цивилни в Сирия, се водеше мироопазваща операция, а нахлуването на Русия в Украйна е агресия и война. Е, има и някой разлики. Русия граничи с Украйна, а САЩ е на половин свят разстояние от САЩ. Половината население на Украйна е Руско, а в Сирия няма ни един американец. Путин беше провокиран от избиване на цивилни руснаци от нацистките украински бригади и десетките биолаборатории за биологични оръжия в Украйна, а президентите на САЩ оправдаха войната си в Сирия със заводи за химически оръжия, които така и не намериха!
  • 6 Анна Сорокина

    1 0 Отговор
    А на бас, че "правилният" нов посочен от англетата собственик ще е някой от американските тръстове, които напоследък "купуват" вече разбаротени клубове от предишните им собственици на половин цена.