18 Май, 2013 15:26 1 296 0

В Англия: Роналдо ще последва Моуриньо в Челси

  • роналдо-
  • реал мадрид-
  • моуриньо-
  • челси
В Англия: Роналдо ще последва Моуриньо в Челси - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Голямата звезда на Реал Мадрид Кристияно Роналдо може да последва Жозе Моуриньо на "Стамфорд Бридж", пише "Дейли Меил" в днешния си брой. Португалският специалист се очаква да поеме "Сините" от следващия сезон, след като преди няколко дни английските медии разтръбиха информации, че той се е разбрал окончателно с Роман Абрамович.

Този сезон не бе никак добър за Реал Мадрид и отборът изпраща една лоша кампания, след като късно снощи тимът изпусна и последния си шанс да спечели трофей, губейки финала за Купата на Краля срещу Атлетико Мадрид.
 
Смята се, че мачът с "Дюшекчиите" може да е последния за Реал както за Роналдо, така и за Моуриньо.
 
Юнайтед ще има предимство да привлече бившия си футболист, ако се стигне до негово напускане, но Челси се очаква да се намеси здраво в битката за подписа му. Моуриньо иска да вземе със себе си Роналдо на "Стамфорд Бридж" и именно португалецът е един от топ футболистите в списъка му. Двамата работят заедно на "Бернабеу" от три години. Говори се, че в списъка на португалеца са още Уейн Руни от Манчестър Юнайтед и Единсон Кавани от Наполи.
 
Роналдо прекара четири сезона в Реал, но е разочарован от липсата на хармония в клуба.
 
Тепърва предстои да се види колко пари ще получи Специалния за трансфери в Челси. Вчера се появиха информации, че Роман Абрамович ще му предостави 100 милиона паунда, но при продажба на някои от текущите футболисти е възможно сумата да нарастне.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА