Last news in Fakti

13 Април, 2022 12:40 1 517 2

Шок в Сърбия заради спрягания за нов треньор на ЦСКА

  • саша илич-
  • чукарички-
  • футбол-
  • партизан-
  • цска

Илич е бил уволнен, защото след равенството с Партизан (0:0) на 10 април е заявил, че тимът му е бил по-слаб от "гробарите"

Шок в Сърбия заради спрягания за нов треньор на ЦСКА - 1

Раздялата между Саша Илич и Чукарички е водещата тема за спортните медии в Сърбия, а в повечето заглавия присъства думата „шок“.

От клуба обявиха, че прекратяването на договора е по взаимно съгласие, но според някои медии Илич е бил уволнен, защото след равенството с Партизан (0:0) на 10 април е заявил, че тимът му е бил по-слаб от "гробарите". Илич дори е посочил, че играч на Чукарички е трябвало да бъде изгонен и по този начин реферът е ощетил съперника, който води люта битка за титлата с Цървена звезда. Това е вбесило шефовете, които взели решение да уволнят бившия играч на Партизан

За такова развитие на случая намекват и бивши съотборници на Илич при "гробарите", които го подкрепиха с едни и същи постове в социалните мрежи. Те гласяха: „Свободата е възможността да казваш истината“.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тройчо

    2 6 Отговор
    на кого ги оставяш...?

    Коментиран от #2

  • 2 ЦСКА

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Тройчо":

    При Стойчо ЦСКА записа най-слабата си пролет за последните 10 години. Футболистите са същите, които биха Хърватите от Риека и Витория Пилзен, но след подготовка проведена от Любо Пенев. Есента Стойчо каза че няма нужда от селекция, че с тези футболисти ще гради отбор и че след проведена от него подготовка отбора ще е още по-силен пролетта!