Last news in Fakti

14 Април, 2022 20:00 788 6

Общината в Стара Загора иска да даде безвъзмездно двата стадиона на Берое

  • берое-
  • стара загора-
  • живко тодоров

Съоръженията се използваха без наем през изминалите 10 години

Общината в Стара Загора иска да даде безвъзмездно двата стадиона на Берое - 1
Снимка: БГНЕС

Новото ръководство на Берое съвсем скоро може да се сдобие с правата върху експлоатацията на едноименния си стадион, както и съоръжението „Локомотив“, научихме от „Тема Спорт“.

Кметът на града Живко Тодоров лично внесе предложение в Общинския съвет, на което да се преотстъпят спортните площадки без да се изисква наем.

Настоящият договор на „заралии“ изтича след по-малко от месец, като през изминалите 10 години клубният стадион се използва безплатно.

Предложението предвижда още да се осигурят 10 билборда и 360 рекламни знамена, които да подкрепят дейността на футболния отбор.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АнтиГост

    3 1 Отговор
    И защо да ги подарява на някой си?
  • 2 ежко

    4 0 Отговор
    Живко Тодоров утре няма да е кмет, ама гражданите на Стара Загора ще останат такива!Безвъзмездно кмета може да раздава личното си имущество!Общинарите също!
  • 3 Bmw

    4 2 Отговор
    И защо да им го дава.Всички старозагорци искаме футболен клуб берое да бъде затворен.На негово място може да бъде направено къде къде по-смислено нещо.

    Коментиран от #6

  • 4 Наши и ваши

    3 1 Отговор
    А кметът не иска да обяви за прилежаща площта на терена,на която е построен блока/не да ни я подарява/ срещу задължението да я поддържаме, което и сега правим. Искаме да се спасим от навлеците от съседните нови блокове, които не са мислели къде ще паркират и се бутат пред нашия блок, а ние обикаляме като гламави да търсим къде да си оставим колите. Ама кметът не дава, само се хвали колко разрешителни за строеж бил дал. Градът вече се задъхва от нови строежи,единични къщи прихлупени от блокове тип "елхичка", на тясна уличка два блока един срещу друг, па на кметя дерт му бил стадиона на ритнитопковците.

    Коментиран от #5

  • 5 СЯ Е МОДЕРНО ОТ ПРОЬОРЕЦА

    4 1 Отговор

    До коментар #4 от "Наши и ваши":

    СИ ДА КИРИЗИШ ИЛИ КОМИН ИЛИ ТЕРАСКА С ПРЯЯАААСНО ПРАНЕ. ЕДИНИЧНИ СА БЛОКОВЕ ТЕ С ПРОСТОРНИ ГЛЕДКИ...., ТОЙ КМЕТА Е ОТ НОВИТЕ МЛАДЕЖИ ДЕТ САМО ГЛЕДАТ НАДОЛУ КУМ ДЖОБОВЕТЕ СИ...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.