Last news in Fakti

14 Април, 2022 21:00 2 375 1

Дъщерята на Флойд Мейуедър ще лежи най-малко две години в затвора

  • флойд мейуедър-
  • ияна мейуедър-
  • нож-
  • затвор

20-годишната американка е обвиняваме за нападение с нож

Дъщерята на Флойд Мейуедър ще лежи най-малко две години в затвора - 1
Снимка: БГНЕС

Ияна Мейуедър е напът да се озове в затвора, след като делото на първа инстанция срещу нападението ѝ с нож приключи, научихме от ESPN.

20-годишното момиче се призна за виновна, че е наръгала два пъти с кухненски нож Лапатра Якобс, която за щастие оцеля след инцидента. Двете имат деца от певеца NBA Youngboy.

Дъщерята на боксовата легенда Флойд Мейуедър е сключила сделка с прокуратурата, за да избегне максималната присъда от 20 години зад решетките. Така тя бе осъдена на 6 години ефективна присъда, но с опция за намаляване до 24 месеца.

Делото обаче може да отиде на втора инстанция, където споразумението би могло да бъде пренебрегнато, ако съдията реши, че Ияна е решила просто да се възползва от възможността за по-лека присъда без да си е взела поука от действията.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Bълкът

    14 0 Отговор
    Може да изкараш нигата от гетото, но гетото от нигата не!