Last news in Fakti

15 Април, 2022 12:45 2 666 7

Колоездачка отново провокира с горещите си кадри

  • лусия яворчекова-
  • колоездене

Всяка нейна снимка е достойна за рамка

Словашкото бижу Лусия Яворчекова е един постоянен извор на горещи кадри в социалните мрежи, като дори с последната си публикация ни вдъхнови толкова, че чак ни се прииска да ви я покажем... отново.

Колоездачката този път е в цял бански, но все едно е без нищо, защото червената материя толкова издайнически показва всеки детайл от перфектното ѝ тяло, че въображението има прекалено малко работа за вършене.

Лусия без никакво съмнение е една от най-красивите жени в спорта, макар отдавна да е изоставила тази си страст, за да се отдаде на модата.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Последният Баджанак

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Майкоо":

    Тоест 2 минути
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 бачо е бачо

    1 1 Отговор
    Десиславе, аз от спорт не се интересувам, но виж ,че чета статиите ти ,защото усещам,че макар и да си "спортен журналист" май и ти само си се маскирал ,като такъв и май повече те влече това ,което и мен :))) Но една забележка ... в определението на "колоездачка" май нещо си сбъркал в писането ВТОРАТА и ТРЕТАТА буквички :)))
  • 5 Г(н)ост

    2 2 Отговор
    Дали е колоездачка или куроездачка, се ми е тая. Важното е подводницата да потъне в бермудския триъгълник. Чеерс.

    Коментиран от #6

  • 6 бачо е бачо

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Г(н)ост":

    Прав си , ама то днес и "Бермудските триъгълници" нещо се стопиха ,като ледовете на полюсите...Голи пустини станаха ...А какви "триъгълници" имаше едно време ..."амазонски джунгли" ...да пълзи "питонья" и дири де да се "скрие" и потъне ...Пък и по -интересно беше и за окото ...прикритото "тайнство" е ПО -ИНТЕРЕСНО :))) Наздраве !
  • 7 чУвал или чувАл

    0 0 Отговор
    И бившата мис Бикини .....пуснала на Вожда ББ . И той после й пуснал къща и бутик в ИСПАНСКО ! Ама на , за нея нищичко не пишете ! Защо ли ?