Last news in Fakti

29 Април, 2022 19:17 2 473 7

Борис Бекер отива за 30 месеца в затвора

  • борис бекер-
  • укриване на данъци

Германецът бе признат за виновен в укриване на данъци

Борис Бекер отива за 30 месеца в затвора - 1
Снимка: БГНЕС

Германската легенда на тениса Борис Бекер ще трябва да прекара следващите две години и половина в британски затвор, след като бе признат за виновен по обвиненията в укриване на данъци, научихме от Associated Press.

Съдия Дебора Тейлър не се съобрази с искането на обвинението за максимална присъда от 7 години, защото адвокатът на Бекер е представил документи, доказващи, че той е харчел средства основно по бизнес дела и издръжка на семейството си.

54-годишният бивш атлет все пак съзнателно си е спестил няколко милиона в данъци, а това е достатъчно основание, за да си понесе тежкото наказание.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Komapak

    2 0 Отговор
    Да си ги търсят от букитата😀😀😀Тоя що пари по покера.... Само Бьорн Борг може да похарчи повече😀😀😀😀

    Коментиран от #4

  • 2 БОРИСОВ КОГА

    5 0 Отговор
    С НЕГО ТЕНИС ИГРАЕШЕ...НО ЗА БАРЦЕЛОНСКИЯ ТАРАЛЕЖ ЗАКОНИ НЯМА...
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 И жените

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "Komapak":

    му отнесоха много - само първата , дъщеря на тъмнокож американски войник и германка му взе 20 милиона долара , втората(флирт) , която зачена в склад за чаршафи в хотел , с баща африканец и майка от бившите СССР получи 10 милиона , третата с майка от Суринам (Южна Америка) с която имат син най - малко , месечно 15 000 $ ! Жени му изядох главата !
  • 5 Гост

    2 1 Отговор
    От клюките в Германия се знае че той няма и средно/матура и е бил много наивен. неговите консултантси са го изкормили като банатска гъска. Голям покерджия и само секс му е в главата. Моят бос има в Берлин над 13.000 жилища, + хотели. След 2 нощувки без да плати, фирмата го обяви за персона нон грата, абсолютно нагъл тип. Сега има време за размисъл. После може и да напише книга, и да си избие загубеното.
  • 6 Ветеринарен психолог

    3 0 Отговор
    Жалко ,че мнението на българската прокуратура не вирее там. Иначе щепе да подпише подплатено с пари споразумение. Гешев спиш.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.