Last news in Fakti

1 Май, 2022 18:02 1 293 2

Кубрат за Тервел: Ако победи Ковальов, трябва да получи шанс за титлата

  • тервел пулев-
  • кубрат пулев-
  • сергей ковальов-
  • бокс

Руснакът бе в топ 10 на света до преди три години

Кубрат за Тервел: Ако победи Ковальов, трябва да получи шанс за титлата - 1
Снимка: БГНЕС

Тервел Пулев трябва да получи шанс за титлата на WBO, ако победи Сергей Ковальов, според брат му - Кубрат Пулев.

Много труден съперник. Ако успее да го преодолее, ще бъде огромен успех за България и за него самия. Това ще го изстреля нагоре в ранглистата. Предполагам ще има след това и мач за световната титла. Надявам се да победи. Противникът му е опитен, труден и обигран. Тервел има необходимия опит, който да му донесе самоувереност. Напълно в реда на нещата е да победи, защото премина много мачове. Надяваме се да продължава да няма загуба“, каза „Кобрата“ пред БНТ.

Руснакът бе част от топ 10 в света в полутежка категория само до преди 3 години, когато се боксира срещу Саул Алварез за шампионския пояс.

Двамата българи ще се бият на 15 май в Лас Вегас, където битката между Тервел и Сергей ще е водеща, а тази на Кубрат срещу Джери Форест ще е част от подгряващите двубои.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цирк Добрич

    4 1 Отговор
    Досега мачовете на Тервелчо се провеждаха в хангари или физкултурни салони, за каква титла говори?
  • 2 Успех

    0 0 Отговор
    Има реален шанс, ако стигне до титла там парите са повече