9 Май, 2022 16:02 1 667 1

Челси вади €60 млн. за заместника на Антонио Рюдигер

  • жул кунде-
  • севиля-
  • челси

Английският гранд със сигурност ще иска бързо да запълни празнината от германеца

Челси вади €60 млн. за заместника на Антонио Рюдигер - 1
Снимка: БГНЕС

Антонио Рюдигер е на практика договорен за Реал Мадрид след дългата сага с договора му в Челси, а това дава тласък на спекулациите за неговия евентуален заместник. Испанското издание Todofichajes твърди, че това ще е Жул Кунде от Севиля.

23-годишният френски национал е ценен много високо в Испания, като вече от няколко години името му се свързва постоянно с Реал Мадрид и Барселона, но той сякаш разумно реши да продължи да се развива на „Рамон Санчез Писхуан“.

Смята се, че „андалусийци“ са готови да изслушат всяка оферта, която е доближи максимално до €60 млн., а с оглед предстоящата смяна на собствеността на все още действащия европейски шампион подобна сума надали ще е проблем.

Кунде е обвързан с договор до 2024 г., което дава пълното право на Юлен Лопетеги и колегите му да изискват максимума за своята перла в отбраната.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пьешу

    1 0 Отговор
    предполагам, заради кунде "челси" не си даде много зор да задържи рюдигер. аз лично харесвам и двамата. да видим...