10 Май, 2022 17:17 2 484 4

Деси Апостолова показа на кой уред дължи перфектното си коремче (ВИДЕО)

  • десислава апостолова-
  • фитнес

Родният фитнес модел използва нещо, което изглежда сякаш в средновековието е използвано за мъчения

Родният фитнес модел Десислава Апостолова е притежателка на един от любимите ни профили в социалните мрежи, особено когато осъзнаем, че до края на работната седмица остават цели 3 дни. Този път тя е решила да ни впечатли с малко упражнения за корем и трябва да признаем, че веждата ни е на ниво някъде между тази на Карло Анчелоти и на Дуейн Джонсън.

Адашката е яхнала някакъв уред, който изглежда като нещо, което в средновековието е използвано за мъчения от инквизицията, но днес му е намерено далеч по-полозтворно приложение.

Призоваваме Деси да ни просвети за наименованието на уреда, но не бихме се разсърдили и ако някой от вас ни даде един жокер.

Междувременно ще се оставим на хипнозата от добре премерените и плавни движения на Апостолова.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лъжееееш....

    6 0 Отговор
    Въобще не е показала уреда , на който се качва , за перфектно коремче !
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бай село

    1 1 Отговор
    Най малко ще е 70годишен уреда..с добра банкоматна история..
  • 4 доцент задочник

    2 1 Отговор
    Има българска поговорка/ леко нецензурна!!!/ - и гласи "" уред прави,уред разваля!"" във вариант , подходящ за публикуване :-)