Last news in Fakti

10 Май, 2022 18:17 3 876 2

Капитан Марвел ни показа ново упражнение с лостовете във фитнеса (ВИДЕО)

  • бри ларсън-
  • фитнес-
  • капитан марвел

Бри Ларсън няма намерение да се излага в супергеройското трико

Капитан Марвел ни показа ново упражнение с лостовете във фитнеса (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Бри Ларсън продължава да вае фигура, за да отговаря на високите очаквания за най-силния герой във вселената на Marvel, като този път реши да ни покаже едно ново упражнение, което е научила върху лостовете във фитнеса.

Актрисата прави маймунско набиране, с което сме свикнали най-вече в гимнастиката, благодарение на Йордан Йовчев през годините, но трябва да признаем, че Капитан Марвел придава един особен чар на упражнението.

Нямаме търпение да видим Ларсън отново в стегнатото трико на своя филмов персонаж от комиксите, за да разберем дали усилията в залата са дали очаквания резултат.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Котки

    1 0 Отговор
    Всичко хубаво, ама тия изкуствени ненки за какво. Хубави жени, само се обезобразяват.