11 Май, 2022 23:47 3 093 2

Еди Хол едва не отплава на сушата, демонстрирайки страхотна мощ върху уред за гребане (ВИДЕО)

  • еди хол-
  • фитнес

Силовият атлет изглежда работи към скоростта си във фитнеса

Еди Хол без съмнение е един от най-силните мъже на планетата, като дори има няколко титли, които доказват това. Последната му изява обаче придава нови измерения на това прозвище, защото той едва не отплава върху сушата с уред за гребане.

„Звяра“ сподели, че работи върху експлозивността и сърдечно-съдовата си система, като очевидно се е прицелил към допълнително отслабване.

Припомняме, че той реши да изостави силовите дисциплини, за да се впусне в бокса, като дори премери сили със стария си съперник Хафтор Бьорнсон, макар и да загуби двубоя на ринга преди няколко месеца.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдаааа

    3 1 Отговор
    Добре , че не е отплавал ... Путя ше го върже на фльонга , защото е най- големият клифор на Планетата
  • 2 Гечо

    11 0 Отговор
    На тоя му трябва 1 мотика и ще сътвори чудеса!