Last news in Fakti

12 Май, 2022 15:32 1 506 1

В Нюкасъл вече правят планове за шампионската титла във Висшата лига

  • нюкасъл юнайтед-
  • киърън трипиър

Клубът през последните години основно се бореше за оцеляване, но апетитът определено идва с яденето

В Нюкасъл вече правят планове за шампионската титла във Висшата лига - 1
Снимка: БГНЕС

Мнозина продължават да гледат на Нюкасъл Юнайтед, като на един класически, но посредствен британски тим, въпреки факта, че през изминалите 6 месеца властта е в ръцете на някои от най-богатите хора в света. Целта междувременно пред клуба е ясна - титлата на Англия и доминацията в Европа. Това потвърди и една от новите звезди от зимата в клуба - Киърън Трипиър.

Целта е ясна, като за всичко си имаме план, с който никой няма намерение да прибързва. Претупването на нещата може да се окаже грешка и така развитието да се забави излишно. Всеки нов проект трябва да върви с малки стъпки. За всички е видимо, че Нюкасъл се развива и върви по правилния път, макар да е нужно време. Феновете трябва да са наясно, че нещата няма да станат мигновено, а и изглежда, че повечето го разбират. Очаквам след поне 5 години отборът да стане шампион. Едва ли ще е по-рано. Изискват се търпение, упоритост и усърдна работа“, каза Трипиър, цитиран от Chronicle Live.

„Свраките“ си подсигуриха оцеляването преди няколко кръга, въпреки че през януари бяха стъпили здраво на дъното на таблицата във Висшата лига. В основата на развитието е, както треньорът - Еди Хоу, така и новите звездни попълнения от януари - Бруно Гимараеш, Крис Ууд и самия Киърън Трипиър.

През лятото се очакват някои още по-впечатляващи покупки, които да вкарат тима в борбата за евротурнирите догодина.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бурмата

    0 0 Отговор
    Ще, стане. Където има пари има и качество. Почнете ли да се класирате за евротурнирите, ще дойде и титлата. Ман. Сити и Челси бяха доста по посредствени отбори от Нюкасъл, но сега диктуват модата.