Last news in Fakti

12 Май, 2022 16:32 2 011 3

Грубиянин от Лийдс оставя Челси без ключов играч за финала срещу Ливърпул

  • матео ковачич-
  • челси-
  • фа къп

„Лондончани“ ще трябва да се справят без един от най-добрите си полузащитници

Грубиянин от Лийдс оставя Челси без ключов играч за финала срещу Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Челси по всяка вероятност ще остане без услугите на Матео Ковачич за финалния мач за Купата на Футболната асоциация срещу Ливърпул този уикенд, благодарение на изключително грубата проява на Даниел Джеймс от Лийдс Юнайтед в последния шампионатен мач между двата отбора.

Самият Томас Тухел говори по темата пред британските медии и макар да остави крайното решение на медицинския си щаб, той смята, че глезенът на хърватина е в състояние, в което едва ли ще му позволи да вземе участие в най-важния мач за сезона.

Ковачич се превърна в един от любимците на Тухел, откакто германецът пое юздите на „Стамфорд Бридж“, благодарение на страхотната си енергия, но сега на негово място ще се наложи да играе изпадналият в дупка Жоржиньо.

Мачът с „мърсисайдци“ е на 14 май от 18:45 часа българско време, а решението за централния полузащитник очевидно ще се вземе в часовете преди двубоя на „Уембли“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АнтиГост

    1 3 Отговор
    Челси още ли е на Роман?

    Коментиран от #2

  • 2 Да май

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "АнтиГост":

    Винаги са били отбора на Кремъл.
  • 3 Ча пък основен !

    0 0 Отговор
    Добър играч !Но не е основен.По скоро основна смяна.