Last news in Fakti

12 Май, 2022 17:47 1 851 0

Ейнсли Родригез показа как да изпотим задника си с упражнения за крака (ВИДЕО)

  • ейнсли родригез-
  • фитнес

Фитнес инструкторката със сигурност си разбира от работата

Тренировките за крака са едновременно най-любимите и най-презираните от спортната общественост във фитнес салоните. Но фактът, че никой до сега не се е похвалил със съвършена фигура без да тренира долната част на тялото си, е достатъчен аргумент, за да преглътнем неприятностите и да се захванем за работа. По тази причина ви представяме някои идеи на фитнес инструкторката Ейнсли Родригез, която знае как да изпоти задника си, докато се пъне в залата.

За целта тя ни демонстрира пет упражнения от по 4 серии, с които да накарате мускулите си да плачат, а огледалото да възклицава.

Първо тя демонстрира клекове с дъмбел и диск за повдигане на петите. С тежестта тя прави по 15 повторения, а веднага след това добавя още 10 със собствено тегло.

След това прави обърнати напади отново с помощта на дъмбели и диск, който да ни служи за стъпало. 15 повторения на крак или общо 30.

Третото упражнение е по-простичко, но изисква техника - странични подскоци върху диск, който отново влиза в ролята на стъпало. По 30 секунди на серия, като с времето ще увеличите скоростта, защото ще свикнете с техниката.

Предпоследното упражнение е с обърнати напади и навеждане от областта на задните части. Ейнсли препоръчва по 15 повторения на крак.

И за финал тя се довършва с 15 повторения тазови тласъци. За целта е нужен дъмбел или диск, както и стабилна опора, върху която да положим раменете си.

Ние вече пробвахме и се оказа, че потта наистина потича, макар при нас участие да имат и бургерите, които нагъваме на ежедневна база.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА