Last news in Fakti

30 Май, 2013 10:42 1 137 0

Три месеца без секс заради мач

  • секс-
  • успеха-
  • боксьор
Три месеца без секс заради мач - 1
Кадър от филма "Сеансът" с Хелън Хънт и Джон Хоукс. На другата снимка - реалната консултантка Черил Коен-Грийн със свой 45-годишен пациент.

Колко ли самоотвержен и отдаден трябва да си за да се откажеш от секса за целли 3 месеца в името на успеха в кариерата си.

Такъв пример е боксьорът Карл Фроч, който победи Микел Кеслер и обедини две световни титли в супер средна категория. Оказа се, че за целта обаче 35-годишният британец се е въздържал от секс в продължение на 3 месеца. Фроч призна, че не е спал с приятелката си - модела Рейчъл Кордингли, доста време, за да не хаби сили извън залата.

"Фантастично е, че спечелих, но още по-хубаво е, че сега отново можем да водим живот като нормална двойка. Рейчъл е много красива и ме привлича. Беше ми много трудно да не я доближавам. Това беше една от жертвите, които трябваше да направя, за да успея. Когато най-после го направихме, беше като първия ни път. Направих й вечеря, пихме шампанско, а след това в спалнята имаше фойерверки" - похвали се Фроч.

Приятелката му беше бременна и роди 3 седмици преди мача му с Кеслер. Тя призна, че се е съобразила с неговия режим. "Карл си има работа и трябва да се съобразявам с нея. Но ми беше трудно. Радвам се, че отново се върнахме към нормалния живот. Позабавлявахме се. Той е като Спартак в наше време - един истински мъж" - обяви Рейчъл.

Фроч призна, че в последния месец преди мача си в Лондон е гледал въобще да не се доближава до приятелката си. "Спахме в различни легла, даже в различни части на къщата. Аз бях в източното крило, а тя - в голямата спалня. Нямаше как. Трябваше да спестявам енергия. Тя е толкова секси, че щях да изгоря много енергия с нея" - допълни боксьорът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА