Last news in Fakti

13 Май, 2022 16:02 1 353 3

Изнасилвач от Манчестър Сити се готви за предварително освобождаване от затвора

  • бенжамин менди-
  • изнасилване-
  • манчестър сити

Той бе заснет да тренира с ограничителна гривна на глезена

Изнасилвач от Манчестър Сити се готви за предварително освобождаване от затвора - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият френски национал - Бенжамин Менди, може съвсем скоро да се озове на свобода, след като стана ясно, че на 23 май има насрочено изслушване от съда в Честър, по информация на Mirror.

27-годишният футболист прекара само 4 месеца зад решетките, след като бе признат за виновен по обвинението, че е насилил сексуално 4 жени в съучастничество с негов приятел.

Менди бе заснет да тича с ограничителна гривна на глезена, след като адвокатът му издейства домашен арест.

Редица анализатори предвиждат завръщане на французина в състава на Манчестър Сити, ако обвиненията срещу него бъдат свалени на въпросното изслушване. Това е и причината той да се завръща към тренировките.

Припомняме, че „гражданите“ платиха за него почти €60 млн. на Монако през 2017 г., но скандалът около делото срещу него накара клубът да разтрогне контракта му.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Теле

    3 1 Отговор
    Да не се е опитал да.. Антигоста
  • 2 евроценност

    3 1 Отговор
    браво!!!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.