13 Май, 2022 20:32 1 182 0

Милиардерите от Нюкасъл се насочиха към Шмайхел

  • каспер шмайхел-
  • нюкасъл юнайтед-
  • лестър сити

Датчанинът има само още година от договора си с Лестър

Милиардерите от Нюкасъл се насочиха към Шмайхел - 1
Снимка: БГНЕС

Нюкасъл Юнайтед възнамерява да инвестира в краткосрочен вариант за вратарския пост през лятото, а talkSPORT смята, че най-реалистичната опция е Каспер Шмайхел от Лестър Сити.

35-годишният датчанин определено е в зенита на своята кариера, макар в миналото да има примери, като Йенс Леман и Едвин ван дер Сар, които изиграха най-силните си години след тази възраст.

„Свраките“ планират разумно развитие, както на няколко пъти хора от клуба твърдят, а с евентуалното привличане на Шмайхел изглежда се търси бърз резултат на най-невралгичния пост.

Договорът на вратаря с „лисиците“ е до 2023 г. и ако не е решил да се пенсионира, определено предложение от Нюкасъл би си струвало да се обмисли.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА