Last news in Fakti

15 Май, 2022 14:02 1 628 0

Микел Артета иска Арсен Венгер обратно на „Емиратс“

  • микел артета-
  • арсен венгер-
  • арсенал

„Професора“ не е стъпвал на стадиона от 2018 г. насам

Микел Артета иска Арсен Венгер обратно на „Емиратс“ - 1
Снимка: БГНЕС

Арсен Венгер без съмнение е най-великият мениджър в историята на английския Арсенал. Той прекара 22 години в клуба, трансформирайки не само него, но и цялата структура на Висшата лига с иновативните си идеи. От 2018 г. насам обаче не е стъпвал на стадиона, като на няколко пъти заяви, че целенасочено се е откъснал от клуба. Настоящият треньор и бивш играч на „Професора“ - Микел Артета, признава, че е водил разговори, за да покани французина в ложите на „Емиратс Стейдиъм“.

Разговаряхме, видяхме се и коментирахме ситуацията, когато гледахме филма за кариерата му. Надявам се, че ще можем да го привлечем по-близо до отбора, защото смятам, че ще бъде великолепно да работим в негово присъствие“, каза Артета, цитиран от Football London.

Венгер понастоящем изпълнява административна дейност във ФИФА, но всички винаги ще го свързват най-вече с „артилеристите“. Едно от най-логичните неща би било, ако той започне да посещава мачовете на отбора, както старият му съперник - сър Алекс Фъргюсън, прави през изминалите няколко години на „Олд Трафорд“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА