Last news in Fakti

17 Май, 2022 10:10 1 312 1

Дибала се разплака неутешимо пред тифозите (ВИДЕО)

  • пауло дибала-
  • ювентус-
  • лацио-
  • футбол-
  • фенове

Нападателят си тръгва от Ювентус след седем сезона с "черно-белия" екип

Дибала се разплака неутешимо пред тифозите (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Пауло Дибала се разплака неутешимо след края на мача Ювентус - Лацио (2:2). За аржентинеца това бе последния мач пред феновете на "Старата госпожа", тъй като той не успя да се разбере с ръководството за нов договор и със сигурност си тръгва през лятото. Тифозите пък за пореден път показаха голямата си любов към Дибала и той не можа да сдържи сълзите си.

Нападателят си тръгва от Ювентус след седем сезона с "черно-белия" екип. Ръководството на клуба като че ли бе забравило за Дибала, но съотборниците и феновене го изпратиха подобаващо. След края на мача аржентинецът бе хвърлян във въздуха от останалите играчи, а всички на стадиона станаха на крака, за да го аплодират.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Optimist

    5 0 Отговор
    Така е, когато си правил нещо със сърце!