Last news in Fakti

18 Май, 2022 09:02 1 207 1

Хендерсън се надява на помощ от Джерард в борбата за титлата

  • стивън джерард-
  • астън вила-
  • ливърпул-
  • джордан хендерсън-
  • манчестър сити

Ливърпул има нужда от победа срещу Уувърхамптън и поне от равенство между Манчестър Сити и Астън Вила

Хендерсън се надява на помощ от Джерард в борбата за титлата - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул и Манчестър Сити ще изкарат битката за титлата до самия край на шампионата тази година, като на този етап „светлосините“ имат преднина от една точка в класирането. Капитанът на „червените“ - Джордан Хендерсън, призова Стивън Джерард за помощ в тази надпревара, тъй като предшественикът му към днешна дата е старши-треньор на Астън Вила, а именно срещу неговия тим ще играят „гражданите“ в 38 кръг.

Манчестър Сити никога не губи точки. Понякога гледаме техни мачове и не е приятно да виждаме колко добре играят. Аз дори често превключват на анимационния канал. Ние реално се намесихме в борбата за титлата от януари насам, когато се вложихме на 100%. Изоставахме сериозно, но сега всичко ще се реши в последния кръг. Надявам се, че Астън Вила ще ни помогне“, каза Хендерсън след победата на Саутхамптън с 1:2 късно снощи, цитиран от Sky Sports.

През уикенда Ливърпул на свой ред играе срещу Уувърхамптън и преди да мисли за резултата на „Етихат“ ще се наложи на свой ред да си реши мача срещу „вълците“.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Обективен

    4 7 Отговор
    Слипи Джо бухахах, титлата е за Сити лузърчета