1 Юни, 2013 14:29 1 044 0

Медиите в Англия: Тонев е част от Астън Вила

  • лех познан-
  • тонев-
  • селтик-
  • астън вила-
  • трансфер
Медиите в Англия: Тонев е част от Астън Вила - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Полският Лех Познан е приел офертата на Астън Вила за крилото Александър Тонев, пише английското издание "Сън". Според последни информации бирмингамци са предложили 2,5 милиона паунда за бързоногия футболист. Все още няма официална информация от нито един, от двата клуба, че предложението е прието и има договорка за цената. Мениджърът на "Виланите" Пол Ламбърт от своя страна вярва, че ще може да финализира трансфера на българина още през този уикенд.
 
Тонев направи най-силния сезон в своята кариера с екипа на познанци, а освен е в сметките и на националния селекционер Любослав Пенев. Към него има интерес от Рома, Селтик и още европейски клубове. По всяка вероятност обаче крилото ще заиграе на "Вила Парк" през новия сезон.
 
"Сън" отбелязва, че изкушението да играе във Висшата лига ще накара Тонев да отреже някои от топ клубовете в Европа, за да премине в редиците на Астън Вила. До преди една седмица се смяташе, че крилото ще заиграе в Селтик, но ако информацията на Острова се окаже вярна, той ще се присъедини към клуба на Стилиян Петров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА