19 Май, 2022 21:12 838 3

Валентич: Ако искаме да играем в Европа, трябва да играем по-добре

  • азрудин валентич-
  • ботев пловдив-
  • цска

Странната ситуация в ЦСКА се отрази и на моя отбор, заяви треноьорът на "Ботев"- Пловдив

Валентич: Ако искаме да играем в Европа, трябва да играем по-добре - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Ботев (Пловдив) - Азрудин Валентич остана доволен от равенството, което отборът му спечели при гостуването на ЦСКА, предаде Топспорт. Така "канарчетата" се класираха за бараж за място в европейските турнири

"Трябваше да играем без напрежение и нерви. При ЦСКА ситуацията е странна. Това се отрази и на моя отбор. След началните 15-ина минути започнахме да играем по начина, по който искахме.

Всички мислят за това да спечелим плейофа, но аз мисля да продължим по правилния път. Ако искаме да играем в Европа, трябва да играем по-добре.

Много е сложно за нас да не играем 13 дни, но никой не ни е питал. Съобразяваме се с програмата. Само тренировки не са ни достатъчни. Взехме точка и това ни беше достатъчно. Имахме доста футболисти, които висят с картони, това афектира и на схемата.

ФК ЦСКА 1948 и Берое са два много добри отбора, но имат различен стил на игра. Ние ще сме домакини, а Ботев е силен домакин. Ще бъде страхотно да се завърнем на "Христо Ботев". Там играем с различна увереност, но аз искам да играем по-добре като гост", каза Валентич.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бабугер

    1 3 Отговор
    Жълто- черни шамандури. Цял живот подгласници. Стадион и шампион кога?

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.