20 Май, 2022 08:02 1 064 0

Челси си гарантира бронзовите медали в последното си домакинство за сезона (ВИДЕО)

  • челси-
  • лестър сити

„Сините от Стамфорд Бридж“ изчерпаха всичко, за което можеха да се борят в шампионата

Челси си гарантира бронзовите медали в последното си домакинство за сезона (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Челси и Лестър Сити завършиха 1:1 в отложен мач от 27 кръг на английската Висша лига, за да може „сините от Стамфорд Бридж“ да си гарантират бронзовите медали в края на кампанията.

Джеймс Мадисън откри резултата за „лисиците“ още в 6', а Маркос Алонсо изравни в средата на първото полувреме, за да може да оформят крайния резултат.

Точката за „лондончани“ означава, че практически е невъзможно Тотнъм да ги измести в третата позиция, макар разликата им да е от 3 точки. Причината е, че при вкараните и допуснатите попадения тимът на Томас Тухел е с баланс от +42, докато този на Антонио Конте е с +24.

Брендън Роджърс междувременно ще се постарае да зарадва феновете на „Кинг Пауър Стейдиъм“ с победа за край на сезона през уикенда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА