Last news in Fakti

22 Май, 2022 18:35 998 1

ПСЖ чака отговор от Зидан, за да уволни Почетино

  • зинедин зидан-
  • псж-
  • маурицио почетино

Трансформациите при „парижани“ тепърва предстоят

ПСЖ чака отговор от Зидан, за да уволни Почетино - 1
Снимка: БГНЕС

ПСЖ е на прага на поредната си трансформация, като този път Eurosport твърди, че се готви промяна на треньорския пост. Зинедин Зидан би трябвало да наследи Маурицио Почетино в близките седмици.

Аржентинецът така и не успя да донесе европейски триумф на „парижани“, въпреки наличието на играчи от ранга на Лионел Меси, Неймар, Килиан Мбапе, Джанлуиджи Донарума, Серхио Рамос, Маркиньос, Марко Верати и Анхел Ди Мария.

„Зизу“ от друга страна пожъна небивал успех в Шампионската лига с Реал Мадрид, но от известно време се е отдал на почивка, докато умува накъде да се запъти.

Подновеният контракт на Мбапе определено би бил едно добро условие за френската легенда, но при всички положения той ще очаква пари и за нови попълнения, за да може безпроблемно да прекрои отбора по свое усмотрение.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо ви Курти от село Пиперково

    1 0 Отговор
    Едва ли има нормален треньор,който да се съгласи мбапе да му е шеф..Освен да вземат Вили Вуцов.