Last news in Fakti

23 Май, 2022 19:32 2 670 4

ПСЖ разкарва Неймар

  • неймар-
  • псж

Бразилецът изглежда така и не оправда високите очаквания

ПСЖ разкарва Неймар - 1
Снимка: БГНЕС

Времето на Неймар в ПСЖ изглежда е към своя край, след като така и не оправдава високите очаквания към себе си след €222-милионния трансфер от Барселона през 2017 г. Френското издание Le Parisien смята, че нападателят ще си тръгне през лятото.

През годините Неймар се замеси в редица дисциплинарни скандали, в които пропускаше мачове заради рождени дни, ходеше по баскетболни мачове в средата на сезона и влагаше повече внимание в социалните си мрежи, отколкото в играта на терена. И всичко това срещу €580 хил. на седмица.

Новият договор на Килиан Мбапе ще утежни сериозно бюджета на „парижани“ и това е още една причина, за да се търси решение с колегата му в атаката.

Не е ясно обаче накъде ще се запъти най-скъпият футболист в историята, защото все още цената му ще да е доста висока, а договорът му е до 2025 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мутрафон

    6 1 Отговор
    ами в бистрица витоша има един център нападател 160 кила могат да го вземат на местото на ниймар
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Aлфа Bълкът

    1 0 Отговор
    Иска им се Меси да се нагодил към играта вече и да се отпуши, ама надали!