Last news in Fakti

25 Май, 2022 16:33 1 836 1

Неймар отговори на слуховете, че ПСЖ иска да го продаде

  • неймар-
  • псж

Бразилецът изглежда е доволен от живота си във френската столица

Неймар отговори на слуховете, че ПСЖ иска да го продаде - 1
Снимка: БГНЕС

Името на Неймар за пореден път е замесено в трансферна сага, като този път редица медии обявиха, че ПСЖ ще му търси пазар през лятото. Той от своя страна отговори лично на тези слухове пред Oh My Goal.

Пред изданието той заяви, че лично никой не се е свързал с него, за да го информира, че е време да си стяга багажа. По тази причина той възнамерява да продължи да дава максима от себе си за отбора, когато кампанията бъде подновена след два месеца.

Неймар засега продължава да държи рекорда за най-скъп трансфер в историята, след като през 2017 г. пристигна в Париж от Барселона срещу €222 млн., каквато бе откупната му клауза при „каталунците“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпи

    3 1 Отговор
    От живота не е сигурно,но от парите доволен и предоволен...