4 Юни, 2013 11:02 5 457 3

Анн-Джи победи Станка Златева в силов трибой

  • анн-джи-
  • станка златева-
  • силов-
  • трибой

Шоуто "Крале на Силата" предостави на публиката в Сливен много зрелища. Една срещу друга се изправиха световната шампионка по фитнес и R&B певица Анн-Джи и петкратната световна и двукратна олимпийска вицешампионка по борба Станка Златева.

Двете дами премериха силите си на коремни преси и изнасяне на тежести встрани от тялото, като си размениха по един успех. Златното ни момиче от Крушаре не даде шанс в първата дисциплина, но при вдигането на дъмбели крехката Анн-Джи взе реванш, съобщава "Стандарт".

Атрактивната надпревара се превърна в силов трибой след отборното теглене на въже, където победата извоюва групата на певицата. Шоуто има 10-годишна история и е продуцирано от Кирил Вълчев-Скалата. Идеята по традиция бе да обедини последователи на различни спортни дисциплини под формата на състезание.

В Града на стоте войводи участваха известни наши атлети от различни дисциплини, а също така и хора от публиката. За финал Анн-Джи изпълни някои от най-големите си хитове, а балетът й разгорещи зрителите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 1 Отговор
  • 2 Бхд БхД

    1 0 Отговор
    Сливен градът на 100 те войвода или ....

    Коментиран от #3

  • 3 Владимир Йорданов

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Бхд БхД":

    или 100-те м...ла !
    Дай 2 лв. бате !