Last news in Fakti

11 Юни, 2022 18:47 2 524 9

Д-р Бисер Бочев: След катастрофата Неделев беше дезориентиран и с амнезия

  • бисер-
  • бочев-
  • лекар-
  • национален-
  • отбор-
  • грузия

Аз подписах декларацията за операцията, обяви лекарят на националите

След катастрофата Тодор Неделев беше дезориентиран, кървеше и с амнезия. Аз подписах декларацията за операцията, след като се чух с роднините му. Това обяви лекарят на националите д-р Бисер Бочев на специална пресконференция в Тбилиси преди мача утре с Грузия от Лигата на нациите.

„Днес в ранния следобед бяхме с консула Ралица Димитрова при Неделев и мога да кажа, че той, с оглед на тежката операция, която има, е изведен от медикаментозната кома. Отговаря на въпроси, движи крайници и сме обнадеждени за изхода от ситуацията“, обясни д-р Бочев.

„Адмирации и благодарности към доктор Шота Ингороква, който направи блестяща операция. Добре е, че попаднахме в университетска болница. Неделев имаше неприятно хлътване на черепна кост вдясно. Имаше и неприятна прогноза, ако не се вземат бързи и спешни мерки. Тогава проведох консултация с роднините на Неделев и подписах декларация за операцията. Вярвам, че Неделев скоро ще бъде в състояние да води нормален живот“, добави лекарят.

"Към момента състоянието му е под контрол, ще остане още в реанимационното отделение, след което ще остане под наблюдение, а после ще се вземе решение как да се завърне в България. Предлагам да мислим да мислим за излизането му реанимация. Трябва да минат поне три-четири месеца преди да се мисли за футбол”, каза още д-р Бочев.

Пресаташето на БФС Христо Запрянов обяви преди това, че утре срещата ще се състои, защото такова е решението на българския щаб.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 1 Отговор
    дано господин НЕДЕЛЕВ се възтанови напълно
  • 2 Българин

    11 1 Отговор
    Жалко за човека от човешка гледна точка. Но ми е неприятно тези безродници, унижаващи България, да бъдат наричани "национали".

    Коментиран от #5, #8

  • 3 Емо

    9 5 Отговор
    Преди операцията:
    - Докторе, ще мога ли да играя футбол след като ме оперирате?
    - Ще можеш, момче, ще можеш.
    - Еее, супер! Щот аз сега хич не мога ... благодаря Ви, докторе!

    Коментиран от #6

  • 4 Филип

    6 6 Отговор
    Дано поумнее, ама надали. Един от най-пpocтите български футболисти, който беше изгонен от Фрайбург и провали кариерата си, защото не можа години да научи 2 думи чужд език.

    Коментиран от #9

  • 5 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    господине ДРУГИ провалиха БГ ФУТБОЛЪТ сигурнознаете КОИ са
  • 6 Жокера

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Емо":

    Хахах това беше добре. Хареса ми
  • 7 Абе луди ли сте

    5 1 Отговор
    Какви 3-4 месеца. Добре че е жив и с акъла си. Забравете за футбол и Неделев. Живота е по-важен.
  • 8 1123

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Чак пък безродници!? Хора, какво ви става, каква е тая злоба? Помислете, че тук четат негови роднини и приятели. Да бяхте станали вие национали, то на думи е лесно всичко. Да се оправя бързо момчето и да е жив и здрав!!!
  • 9 1123

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Филип":

    Не от Фрайбург, а от Майнц. Провали кариерата си на запад, защото шефовете на Ботев го принудиха да приеме офертата на Майнц, за да вземат повече пари, а не на Ред Бул Залцбург. Собственика на Ред Бул го беше договорил и изпрати личния си самолет за него, но шефовете на Ботев се отметнаха. А беше само на 19 години тогава, уникален талант. Може би вие сте били страшни таланти на 19, не знам. И сте научили повече думи на чужд език. И сте отишли в Германия, доказали сте се и т.н. Дано да се оправя бързо момчето!!!