Last news in Fakti

12 Юни, 2022 13:42 1 570 1

Д-р Бочев остава при Неделев, няма да се прибира с националите

  • бочев-
  • неделев-
  • българия-
  • грузия-
  • лига на нациите

Обсъжда се и вариант халфът да бъде транспортиран с медицински самолет

Лекарят на националния отбор по футбол д-р Бисер Бочев ще остане в Грузия след мача довечера, за да се грижи за Тодор Неделев, който претърпя мозъчна операцията. Футболистът пострада при катастрофа на автобусите на "трикольорите" в грузинската столица в петък, когато нашите пътуваха от летището към хотела. Това съобщи пресаташето на националния тим Виктор Игнатов пред ФАКТИ.

Очаква се в близките 1-2 дни Неделев да бъде изваден от интензивното отделение, като се планира да остане в болницата в Тбилиси между 7 и 10 дни. Едва след това ще се решава как да бъде уредено връщането му в България.

Обсъжда се и вариант за медицински самолет, който би могъл да извърши това транспортиране. Срещата с Грузия от Лигата на нациите е тази вечер от 19,00 часа на стадион "Борис Пайчадзе" в Тбилиси.

Също така се очаква феновете на днешния мач между Грузия и България ще покажат подкрепа към Тодор Неделев. В 8-ата минута на срещата трибуните ще ръкопляскат в знак на съпричастност към футболиста на Ботев.

Родните национали пък ще излязат със специални фланелки по време на загрявката и така също да засвидетелстват подкрепата си към Неделев. Шефовете на грузинската федерация са изразили готовност да помогнат с всичко необходимо по лечението и транспортирането на Неделев.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПЕРУКАТА

    1 0 Отговор
    ТРУПА ТОЧКИ ЗА ОЩЕ МАНДАТИ С ТОЯ ДОКТОР КАТО КАСАПИН.ГЕРОИТЕ ОТ 94 СЕ ОКАЗАХА ГРОБАРИТЕ НА ФУТБОЛА НИ. ТЪПИ И АЛЧНИ ЦЪРВУЛИ.П8ЗОР.