Last news in Fakti

12 Юни, 2022 19:38 3 358 4

Иван Иванов: Крайно време е компетентните органи да се заемат с Неделчо Колев

  • иван-
  • иванов-
  • неделчо-
  • колев-
  • щанги

От една година не е влизал в залата, не познава част от състезателите, обяви треньорът на националния отбор

Старши треньорът на националния отбор по вдигане на тежести Иван Иванов гостува в предаването "Арена спорт", за да коментира случващото се в родната федерация по вдигане на тежести и фактът, че той и неговите състезатели не са получавали заплати от дълго време. Иванов разкри, че президентът на централата Неделчо Колев не се е съобразил с решенията, които са били взети от Управителния съвет на федерацията.

"Не е важно, че аз и моите колеги не сме получавали заплати от няколко месеца. Важното в случая е, че Неделчо Колев не взема в предвид решението на Управителния съвет и договора между федерацията и Министерството на спорта. Крайно време е някой от компетентните органи да обърне внимание на неизпълнението на тези договорни отношения. Аз съм далеч от тези неща, защото моята работа е друга. Единствено знам, че се чака нещо, но какво е точно не мога да
ви кажа", коментира олимпийският шампион от Барселона 1992.
Треньорът на родните щангисти сподели още, че Неделчо Колев не е присъствал на тренировка на националния отбор в продължение на повече от една година.

"Неделчо Колев може би повече от една година не е влизал в залата. Последният път беше преди европейското първенство в Москва миналата година. Да не казвам, че не познава някои от състезателите, които участваха на това европейско първенство. Дениз Данев, например, съм сигурен, че не го познава", заяви Иванов.

Въпреки тези трусове треньорът поздрави своите състезатели за резултатите им на европейското първенството в Тирана, определяйки тяхното представяне като блестящо.

"Това са мъжки момчета. Ние с моите колеги винаги сме се опитвали да не ги вкарваме в нашите проблеми, за да не ги обременяваме психически. Разбира се, те разбират отнякъде за какво иде реч. Хубавото обаче е, че разбраха каква е ситуацията и си изкараха първенството по един блестящ начин", коментира старши треньорът на националите по вдигане на тежести.

Накрая Иванов говори и за позицията на родните щангисти, които отказаха да работят с друг национален треньор.

"Аз не съм вечен. Няма значение дали аз ще водя националния отбор или не. Момчетата ще продължат да се състезават, но, може би, не разчитат на избора, който той ще направи. Това е плод и на някаква моментна емоция", завърши Иван Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 от село

    11 0 Отговор
    Неделчо всяка неделя има имен ден , и му трябват много пари за почерпки !!!
  • 2 Алооо

    1 9 Отговор
    Къв е тия, кви са тия бе ?
  • 3 веднага

    13 0 Отговор
    Иванов и националите да се вземат в ръце , и да го изхвърлят тоз със шутове !!
  • 4 Митраджия

    13 0 Отговор
    Има един в БФС и един в щангите . Трябва да бъдат изхвърлени некадърниците ...
    Или по точно двамата алкохолици ...