Last news in Fakti

13 Юни, 2022 23:43 3 787 2

Модрич нанесе още един удар на световния шампион

  • хърватия-
  • франция-
  • лига на нациите

Хърватите триумфираха над Франция

Модрич нанесе още един удар на световния шампион - 1
Снимка: БГНЕС

Франция официално изгуби шансове за първото място в Лига А Група 1 на Лигата на нациите, след като загуби домакинството си на Хърватия с 0:1.

Лука Модрич отбеляза единственото попадение в срещата след дузпа още в 5' на мача и така нанесе пореден удар по самочувствието на световния шампион.

„Петлите“ се постараха, за да се върнат в мача, но Ивица Ивушич спаси всичко, което Карим Бензема, Килиан Мбапе и компания изпратиха срещу него.

Французите все още нямат победа в групата си и фактът, че Дания спечели домакинството си на Австрия с 2:0 означава, че първото място е недостижимо. Хърватите от друга страна увеличиха актива си на 7 точки и през септември биха могли да атакуват върха в опит да си спечелят бърза промоция за Европейското първенство. Сега обаче е време за заслужена почивка за всички участници в този полуприятелски турнир, тъй като сезонът на някои от футболистите се удължи с цял месец след края на клубните им кампании.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кой кой

    6 0 Отговор
    Българите ли? А, Хърватите. Може да, те го могат! Имат хъс и играят!
  • 2 Браво

    3 2 Отговор
    браво