Last news in Fakti

14 Юни, 2022 11:48 2 270 0

Линдзи Брюър показа как готви тялото си във фитнеса, за да е готова за пистата (ВИДЕО)

  • линдзи брюър-
  • фитнес

Красивата автомобилна състезателка залага на упражнения за баланс

Автомобилните спортове са сред най-изискващите физически от атлетите, тъй като събитията се развиват на прекалено висока скорост за нормалните способности на човешкото тяло. Линдзи Брюър изглежда е напълно наясно с това, ако съдим по тренировката, която ни показа в социалните мрежи.

Красивата автомобилна състезателка изглежда залага изцяло на упражнения за сила и баланс, като акцентът ѝ е върху мускулите на ръцете, но без да пренебрегва краката си.

Линдзи явно отлична осъзнава, че в професионалния спорт красивата външност не е достатъчна, за да е на същото ниво, като конкурентите.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА