Last news in Fakti

15 Юни, 2022 09:10 958 0

Кейн: Разочароваща вечер, но няма смисъл от драми

  • хари кейн-
  • англия-
  • загуба-
  • унгария

Отборът игра много под възможностите си, призна капитанът на Англия след погрома от Унгария

Кейн: Разочароваща вечер, но няма смисъл от драми - 1
Снимка: Туитър

Капитанът на Англия Хари Кейн опита да остане спокоен след шокиращата загуба с 0:4 от Унгария, предаде Спортал. Той призна, че отборът е играл много под възможностите си, но подчерта, че няма смисъл да се правят драми от този резултат.

“Разочароваща вечер. През първото полувреме имахме достатъчно положения, но се случи това, което стана и в предишните мачове: липсваше ни прецизност пред гола. При 0:2 започнахме да играем изключително слабо. Сега не е моментът за паника. Трябва да вдигнем глави и да се върнем по-силни през септември”, каза Кейн.

“Това е първата ни разгромна загуба от много време насам. Добрата защита е в основата на успехите ни. Трябва да забравим тази вечер. Необходимо е да приемем случилото се и да продължим напред. Ще се подготвим за Световното първенство, като извлечем поука от тези мачове. Да не забравяме пътя, който изминахме. Играхме полуфинал на Мондиал 2018 и за първи път от 60 години стигнахме финал на голям турнир. Сигурен съм, че ще се представим добре в Катар”, добави нападателят.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА