Last news in Fakti

16 Юни, 2022 16:03 1 000 0

Звезда на Рома се мръщи на новия договор след заявения интерес от Милан и Ювентус

  • николо дзаниоло-
  • рома-
  • милан-
  • ювентус

Нападателят е сред най-талантливите футболисти в Серия А

Звезда на Рома се мръщи на новия договор след заявения интерес от Милан и Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

Николо Дзаниоло изглежда е напът да отхвърли офертата за нов договор от Рома, след като слуховете за оферти от Милан и Ювентус се засилиха в последните седмици. Calciomercato дори пише, че агентът му - Клаудио Вигорели, е провел среща със спортния директор на „римските вълци“ - Тиаго Пинто, но двамата са напуснали разочаровани.

22-годишният нападател е юноша на Фиорентина и Интер, но от 2018 г. насам се развива на „Стадио Олимпико“. Скоро след това името му стана все по-разпознаваемо в Серия А, за да може в последствие да го видим и с екипа на „Скуадра Адзура“. Съвсем скоро той ще записа и своя мач №200 в кариерата, като вече има отбелязани 50 гола и 27 асистенции.

Дясното крило има договор до 2024 г., но, ако Рома не иска да го изгуби без пари, ще трябва да обмисли добре офертите на „росонерите“ и „бианконерите“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА