Last news in Fakti

16 Юни, 2022 20:48 4 452 2

Мартин Форд показа, че техниката е по-важна от килограмите във фитнеса (ВИДЕО)

  • мартин форд-
  • фитнес

Британецът си припомни дните от старата школа

Мартин Форд неслучайно е притежател на една от най-впечатляващите физики в света. Човекът безспорно знае какво да прави във фитнеса и често се опитва да дава личен пример за своите последователи в социалните мрежи.

„Най-страшния мъж на планетата“ си припомни ранните години на своята кариера в спорта, като посети Италия, където тренира в зала от старата школа.

Там той показа, че техниката е много по-важна от килограмите, които трупаме върху уредите, макар човек с неговите размери да има нужда от сериозна тежест, за да развива мускулатурата си.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хххх

    7 0 Отговор
    Як зоб баце
  • 2 Васик Атанасова

    3 0 Отговор
    А химията най важна!